Teadmusbaas

See artikkel on koostatud masintõlke abil.

Mis juhtub, kui kasutaja deaktiveeritakse?

JT
Jenny Takahara, 30. oktoober 2023

Kui töötaja on teie ettevõttest lahkunud või tal pole enam juurdepääsu vaja, saab ta Pipedrive'i ettevõtte kontolt deaktiveerida.

Lisateabe saamiseks deaktiveerimise ja uuesti aktiveerimise kohta lugege seda artiklit.

Mis juhtub deaktiveeritud kasutaja andmetega?

Kui kasutaja on deaktiveeritud, jäävad kõik tehingud ja kontaktid tema kontole ning jäävad ka deaktiveeritud kasutaja omandiks. Saate ikkagi filtrida deaktiveeritud kasutajale kuuluvaid andmeid oma loendivaates.

Kuidas ma saan deaktiveeritud kasutaja andmed ümber määrata?

Saate deaktiveeritud kasutaja andmed ümber määrata enne või pärast nende deaktiveerimist massredigeerimise funktsionaalsuse abil otse loendivaatest või individuaalselt üksuse detailvaatest. Lisateabe saamiseks selle kohta, kuidas deaktiveeritud kasutaja andmeid ümber määrata, lugege seda artiklit.

Mis juhtub minu aruandlusega?

Sarnaselt loendivaatega saate oma juhtpaneelil siiski filtreerida deaktiveeritud kasutaja andmeid.

Mis juhtub deaktiveeritud kasutaja lisatud märkmetega?

Kõik deaktiveeritud kasutajate lisatud märkmed jäävad tehingu või kontakti detailvaates nähtavaks, kui need pole administraatori poolt kustutatud.

Kas deaktiveeritud kasutajad ilmuvad ikka Pipedrive'is?

Saate ikkagi näha deaktiveeritud kasutajate nimesid, kui filtreerite või loote aruandeid juba loodud andmete põhjal. Siiski ei saa te Pipedrive'is deaktiveeritud kasutajatele omistada uusi üksusi.

Kas see artikkel oli abiks?

Jah

Ei

Seotud artiklid

On sul küsimusi?

Võta ühendust