База знань

Цю статтю створено з використанням машинного перекладу.

Що станеться, коли користувач буде деактивований?

JT
Jenny Takahara, 20 жовтня 2023 р.

Якщо співробітник покинув вашу компанію або більше не потребує доступу, його можна вимкнути з облікового запису компанії Pipedrive.

Дізнайтеся більше про деактивацію та реактивацію в цій статті.

Що стає з даними виключеного користувача?

Коли користувач вимкнений, всі угоди та контакти, які належать йому, залишаються в обліковому запису і також залишаються у власності вимкненого користувача. Ви все ще можете фільтрувати дані, належні вимкненим, у своєму перегляді списку.

Як можна переназначити дані вимкненого користувача?

Ви можете переназначити дані користувача до або після його вимкнення за допомогою функціоналу оптового редагування безпосередньо з перегляду списку або окремо з перегляду деталей елемента. Дізнайтеся більше про те, як переназначити дані вимкненого користувача в цій статті.

Що відбувається з моїм звітними документами?

Подібно до перегляду списку, ви все ще зможете фільтрувати дані вимкненого користувача у своєму панелі керування.

Що стає з нотатками, які додав вимкнений користувач?

Всі нотатки, додані вимкненими користувачами, залишатимуться видимими у перегляді деталей угоди або контакту, якщо їх не видасть адміністратор користувач.

Чи будуть видно вимкнених користувачів у Pipedrive?

Ви все ще зможете бачити імена вимкнених користувачів при фільтрації або створенні звітів на дані, які вже були створені. Однак ви не зможете призначати нові елементи у Pipedrive вимкненим користувачам.

Чи була ця стаття корисною?

Так

Ні

Пов'язані статті

Маєте запитання?

Зв'яжіться з нами