Wat gebeurt er als mijn bankpas of PayPal-rekening een betaling overslaat?

Als je betalingsmethode mislukt, houden jij en de andere gebruikers in je bedrijf toegang tot Pipedrive voor een periode van 30 dagen. In deze tijd zullen wij periodiek proberen het bedrag af te schrijven van je creditcard/PayPal-rekening, terwijl wij de bijgewerkte betalingsgegevens afwachten. Als de betaling niet succesvol is aan het einde van deze periode van 30 dagen, zal de factuur worden gemarkeerd als “mislukt” en wordt de account gesloten.

Zodra de betaling succesvol is, wordt de openstaande factuur betaald.