Activity Invites

Met Activity Invites hou je automatisch je contacten op de hoogte van komende vergaderingen en activiteiten die je met ze hebt gepland.

Om een Activity Invite te sturen, is alles wat je doen moet een activiteit plannen, zoals je dat normaal zou doen, en daarna onderaan het vakje “Uitnodiging aan deelnemers sturen” aanvinken. Pipedrive zal ze dan een e-mail sturen waarin de datum, tijd, en naam van de activiteit worden gemeld:

De uitnodiging kan ook worden vertaald in elke taal die Pipedrive ondersteunt, die je kunt selecteren uit een vervolgmenu dat zal verschijnen zodra het vakje “Uitnodigen” wordt aangevinkt.

NB: Activity Invites worden voorzien van het Pipedrive-logo voor Silver-gebruikers, maar hebben geen logo voor Gold-gebruikers. Klik hier om meer uit te vinden over hoe je een Gold-abonnement op proef kunt uitproberen, of klik hier om alle functies van alle Pipedrive-abonnementen te zien.

Het is tamelijk eenvoudig, maar je moet wel op een paar dingen letten. Ten eerste, zal er geen uitnodiging verzonden worden tenzij je het vakje “Een uitnodiging aan deelnemers zenden” aanvinkt. Dit omvat de situatie als de gebeurtenis op enige wijze wordt bewerkt. E-mails worden alleen verzonden als het vakje is aangevinkt en de “Opslaan” knop onderaan is aangeklikt.

Het enige geval waarin een e-mail wordt verzonden zonder dat het vakje is aangevinkt, is wanneer een activiteit waarvoor een uitnodigingsmail verzonden werd wordt gewist voordat de gebeurtenis werd gepland.

Ten tweede, moet de contactpersoon een gekoppelde e-mail hebben, zodat de e-mail kan worden verzonden. Als de persoon die je probeert te mailen geen geregistreerd e-mailadres heeft, dan zal deze worden afgebeeld met een gele driehoek naast zijn/haar naam in de dialoog voor activiteit aanmaken (zie hieronder).

Ga om een e-mailadres toe te voegen naar Contactpersonen > Personen in de bovenste menubalk en voeg een e-mailadres toe aan een bestaande contactpersoon. Of, om tijd te besparen, kun je ook de contactpersoon onder hetzelfde menu creëren en het e-mailadres meteen toevoegen voordat je de activiteit op zich creëert.

Tenslotte zullen alle antwoorden die verzonden worden aan iemand die voor de activiteit is uitgenodigd gaan naar het e-mailadres van de toegekende eigenaar van de activiteit. Als de eigenaar ook zijn/haar e-mails gesynchroniseerd krijgt met Pipedrive door onze Gold- of Platinum-abonnementen, zullen al dergelijke reacties ook verschijnen in de Pipedrive inbox.