Tämä artikkeli on tuotettu käyttämällä konekäännöstä.
Mitä tiedoille tapahtuu, kun käyttäjä poistetaan käytöstä tai poistetaan pysyvästi?
Voit poistaa aktiivisen käyttäjän yrityksesi Pipedrive-tililtä kahdella tavalla:
- Poista käyttäjä käytöstä – käyttäjän pääsy Pipedriveen poistuu ja hänen käyttöoikeutensa vapautuu toiselle käyttäjälle. Hänen nimensä ja sähköpostiosoitteensa säilyvät tilillä.
- Poista käyttäjä – hänen nimensä, sähköpostiosoitteensa ja profiilikuvansa poistetaan tililtä pysyvästi. Käyttäjä on poistettava käytöstä ennen kuin hänet voidaan poistaa.
Ennen kuin poistat käyttäjän käytöstä, Pipedrive näyttää hänen omistamansa kohteet ja tiedot, jotta voit tarkistaa edelleen tarvittavat kohteet ja siirtää ne toiselle käyttäjälle.

Käytöstä poistetut käyttäjät
Kun poistat käyttäjän käytöstä, hänen tiedoilleen ja tilinsä asetuksille tapahtuu seuraavaa:
Käyttäjän tiedot pysyvät näkyvissä
Käytöstä poistetun käyttäjän nimi, sähköpostiosoite ja profiilikuva säilyvät yrityksesi tilillä.
Näet yleiskatsauksen avaamalla oikean yläkulman tilivalikon, siirtymällä kohtaan Hallitse käyttäjiä > Käytöstä poistetut ja napsauttamalla käyttäjän nimen vieressä kohtaa ”...” > Käyttäjän yleiskatsaus .

Kohteet pysyvät käyttäjälle osoitettuina
Liidit, kaupat, yhteystiedot, tuotteet, aktiviteetit, projektit, tehtävät, alitehtävät ja välitavoitteet pysyvät käytöstä poistetulle käyttäjälle osoitettuina, ellet siirrä niiden omistajuutta.
Huomautukset ja tiedostot säilyvät
Huomautukset, kommentit ja tiedostot säilyvät käytöstä poistetun käyttäjän nimissä.
Tilin synkronoinnit päättyvät
Sähköpostin synkronointi, yhteystietojen synkronointi, kalenterin synkronointi ja Google Driven synkronointi päättyvät automaattisesti.
Jaetut sähköpostimallit ja sähköpostit säilyvät, mutta yksityiset sähköpostit poistetaan
- Käyttäjän luomat jaetut sähköpostimallit säilyvät tilillä
- Kohteisiin linkitetyt jaetut sähköpostit säilyvät tilillä
- Kohteisiin linkitetyt yksityiset sähköpostit poistetaan 30 päivän kuluttua
Kokousten ajoitustoiminnon linkit lakkaavat toimimasta
Käyttäjän julkinen kokousten ajoitustoiminnon linkki lakkaa toimimasta, kun käyttäjä poistetaan käytöstä.
Suodattimissa voi edelleen viitata käytöstä poistettuihin käyttäjiin
Käytöstä poistetun käyttäjän luomat julkiset suodattimet säilyvät käyttäjän tilillä. Olemassa olevat suodatinehdot, joissa viitataan käytöstä poistettuun käyttäjään, toimivat edelleen, mutta et voi luoda uusia suodattimia käyttämällä käytöstä poistettua käyttäjää.
Tiedot-ominaisuuden muutokset
Kun käyttäjä poistetaan käytöstä:
- Jaetut raporttinäkymät siirtyvät automaattisesti tilin ensimmäiselle järjestelmänvalvojalle
- Käyttäjän luomat julkiset raporttinäkymälinkit poistetaan automaattisesti käytöstä
- Yrityksen muille käyttäjille jaetut raportit eivät ole enää käytettävissä
- Käytöstä poistettu käyttäjä pysyy mukana raporteissa ja tavoitteissa, joissa hän oli jo mukana
- Voit edelleen luoda Tiedot-ominaisuudessa uusia suodattimia, joiden ehdoissa käytetään käytöstä poistettuja käyttäjiä
Liidibuusterin kohteiden uudelleenmääritys
- Live-chat: käytöstä poistetun käyttäjän määritys keskusteluihin poistetaan, jolloin muut käyttäjät voivat ottaa ne hoitaakseen
- Chatbotti: toinen käyttäjä korvaa käytöstä poistetun käyttäjän automaattisesti suunnitelman muokkaimessa. Tarkista sähköpostiosoite, jos aiemmin käytettiin mukautettua sähköpostiosoitetta.
- Verkkolomakkeet: toinen käyttäjä korvaa käytöstä poistetun käyttäjän automaattisesti tallennusasetuksissa. Tarkista sähköpostiosoite, jos aiemmin käytettiin mukautettua sähköpostiosoitetta.
Smart Docsin käyttöoikeuksien muutokset
- Asiakirjat: jos haluat tarkastella tai muokata käyttäjän luomaa asiakirjaa, avaa pilvitallennustilan kansio, johon se on tallennettu. Lue lisää siitä, minne asiakirjat tallennetaan.
- Mallit: jotta voit käyttää käyttäjän luomaa mallia, hänen on myönnettävä sinulle käyttöoikeus ennen kuin hänet poistetaan käytöstä. Tarvitset myös käyttöoikeuden pilvitallennustilan kansioon, johon malli on tallennettu.
- Sähköiset allekirjoitukset: voit käyttää käytöstä poistetun käyttäjän allekirjoitettavaksi lähettämiä asiakirjoja, jos sinulla on oikeus tarkastella kauppaa, johon ne on linkitetty
DocuSign-asiakirjojen käyttö
Voit edelleen käyttää asiakirjoja, jotka käytöstä poistettu käyttäjä on lähettänyt allekirjoitettavaksi DocuSign-sovelluksen kautta.
QuickBooks-laskujen käyttö
Käytöstä poistetun käyttäjän luomat laskut ovat edelleen käytettävissä, jos toisella käyttäjällä on yhteys QuickBooksiin.
Kampanjat lähetetään edelleen suunnitellusti
Käytöstä poistetun käyttäjän luomat ajastetut kampanjat lähetetään edelleen suunnitellusti.
Siirrä automaatioiden omistajuus
Ennen kuin poistat käyttäjän käytöstä Pipedrive näyttää, kuinka monta automaatiota hän omistaa, ja voit siirtää niiden omistajuuden toiselle aktiiviselle yleiselle pääkäyttäjälle suoraan käytöstäpoistonäkymästä.

Suosittelemme vahvasti, että siirrät omistajuuden toiselle yleiselle pääkäyttäjälle ennen käyttäjän poistamista käytöstä. Näin voit auttaa varmistamaan, että jokaisella automaatiolla on aktiivinen omistaja, joka voi tarkistaa sen asetukset, pitää tarvittavat sovellukset ja ominaisuudet yhdistettyinä sekä ehkäistä vältettävissä olevia suoritusvirheitä.
Jos siirrät omistajuuden
- Automaatio poistetaan käytöstä kaikilta
- Käyttäjät, jotka voivat käynnistää automaation, pysyvät samoina
- Automaatio näkyy uuden omistajan automaatioiden luettelonäkymässä
Uusi omistaja saa Pipedrivessa ja sähköpostitse ilmoituksen, jossa on suora linkki automaatioon. Hän voi tarkistaa automaation ja ottaa sen uudelleen käyttöön, kun kaikki on kunnossa.
Jos et siirrä omistajuutta ennen käyttäjän poistamista käytöstä
- Jos automaatio on määritetty käynnistymään kaikille käyttäjille, se poistetaan käytöstä kaikilta
- Jos automaatio on määritetty käynnistymään valituille käyttäjille, se poistetaan käytöstä vain käytöstä poistetulta käyttäjältä. Luettelo käyttäjistä, jotka voivat käynnistää automaation, säilyy ennallaan. Myöskään kunkin käyttäjän aktiivisuustila ei muutu. Automaation suoritukset voivat silti alkaa epäonnistua, jos automaatio tarvitsee aiemman omistajan käyttöoikeuksia sovelluksiin tai muihin ominaisuuksiin, jotka eivät enää ole käytettävissä käytöstäpoiston jälkeen.
- Voit löytää automaation myöhemmin ”Käytöstä poistettujen käyttäjien omistamat” -suodattimella automaatioiden luettelosta, yleiskatsauksen koontinäytöstä tai tietojen siivouksesta
Yritystilin omistaja saa sähköpostin, jossa on linkki käytöstä poistetun käyttäjän omistamien automaatioiden tarkistamiseen ja niiden omistajuuden päivittämiseen.
Automaattiset määrityssäännöt epäonnistuvat
Jos käytöstä poistettu käyttäjä kuuluu määrityssääntöön, sääntö pysyy käynnissä mutta epäonnistuu tarkistaessaan käyttäjän tilan. Tarkista aktiiviset automaattisen määrityksen säännöt, joihin kuuluu käytöstä poistettu käyttäjä.
Markkinat-sovellusten asennus poistetaan
Käytöstä poistetun käyttäjän asentamien sovellusten asennus poistetaan automaattisesti. Jos käyttäjällä oli yleisen pääkäyttäjän käyttöoikeudet, myös hänen muille käyttäjille lisäämiensä Markkinat-sovellusten asennus poistetaan.
Webhookit poistetaan käytöstä
Käytöstä poistetun käyttäjän luomat webhookit poistetaan automaattisesti käytöstä.
Poistetut käyttäjät
Kun käyttäjä poistetaan, tapahtuu kaikki edellä kuvattu sekä seuraavat asiat.
Käyttäjän tiedot poistetaan
Käyttäjän nimi, sähköposti ja profiilikuva poistetaan yritystilin tiedoista. Käyttäjästä näytetään deleted user tai deleted user, IDxxxxxxxx.
Liidit, kaupat, projektit, henkilöt, organisaatiot, automaatiot, tuotteet, aktiviteetit, tehtävät, alitehtävät ja virstanpylväät pysyvät määritettyinä poistetulle käyttäjälle, ellet siirrä niiden omistajuutta ennen käyttäjän poistamista. Koska käyttäjän nimi ja sähköpostiosoite on poistettu, et voi enää hakea tai valita kyseistä henkilöä.
Siirrä omistajuus ennen käyttäjän poistamista, jos sinun on löydettävä hänelle määritetyt kohteet myöhemmin.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Kyllä
Ei