See artikkel on koostatud masintõlke abil.
Mis juhtub andmetega, kui kasutaja deaktiveeritakse või kustutatakse?
Aktiivse kasutaja saad oma ettevõtte Pipedrive'i kontolt eemaldada kahel viisil:
- Deaktiveeri kasutaja – kasutaja kaotab juurdepääsu Pipedrive'ile ja tema töökoht vabaneb teisele kasutajale. Tema nimi ja meiliaadress jäävad kontole alles.
- Kustuta kasutaja – tema nimi, meiliaadress ja profiilipilt eemaldatakse kontolt jäädavalt. Enne kustutamist tuleb kasutaja deaktiveerida.
Enne kui deaktiveerid kasutaja, näitab Pipedrive talle kuuluvaid üksusi ja andmeid, et saaksid veel vajaliku üle vaadata ja selle omanikku vahetada.

Deaktiveeritud kasutajad
Kui deaktiveerid kasutaja, muutuvad tema andmed ja konto seadistus järgmiselt:
Kasutaja andmed jäävad nähtavaks
Deaktiveeritud kasutaja nimi, meiliaadress ja profiilipilt jäävad sinu ettevõtte kontole alles.
Ülevaate vaatamiseks ava paremas ülanurgas kontomenüü, mine jaotisse Halda kasutajaid > Deaktiveeritud ja klõpsa kasutaja nime kõrval valikul „...“ > Kasutaja ülevaade .

Üksused jäävad kasutajale määratuks
Müügivihjed, tehingud, kontaktisikud, tooted, tegevused, projektid, ülesanded, alamülesanded ja vahe-eesmärgid jäävad deaktiveeritud kasutajale määratuks, kui nende omanikku ei vahetata.
Märkmed ja failid jäävad alles
Märkmed, kommentaarid ja failid jäävad deaktiveeritud kasutaja nime alla.
Konto sünkroonimine peatub
Meilide sünkroonimine, kontaktisikute sünkroonimine, kalendri sünkroonimine ja Google Drive'i sünkroonimine peatuvad automaatselt.
Jagatud meilimallid ja meilid jäävad alles, privaatsed meilid kustutatakse
- Kasutaja loodud jagatud meilimallid jäävad kontole alles
- Üksustega seotud jagatud meilid jäävad kontole alles
- Üksustega seotud privaatsed meilid kustutatakse 30 päeva pärast
Kohtumiste planeerija lingid lakkavad töötamast
Kasutaja avalik kohtumiste planeerija link lakkab töötamast kohe pärast tema deaktiveerimist.
Filtrites saab endiselt viidata deaktiveeritud kasutajatele
Deaktiveeritud kasutaja loodud avalikud filtrid jäävad tema kontole alles. Olemasolevad filtritingimused, mis viitavad deaktiveeritud kasutajale, toimivad edasi, kuid uusi filtreid ei saa deaktiveeritud kasutaja põhjal luua.
Muudatused ülevaadetes
Kui kasutaja deaktiveeritakse:
- Jagatud töölauad antakse automaatselt üle konto esimesele administraatorile
- Kasutaja loodud avalikud töölaualingid keelatakse automaatselt
- Ettevõtte teiste kasutajatega jagatud aruanded muutuvad kättesaamatuks
- Deaktiveeritud kasutaja jääb aruannetesse ja eesmärkidesse, millega ta juba seotud oli
- Saad ülevaadetes endiselt luua uusi filtreid, mille tingimustes on deaktiveeritud kasutajad
Omaniku vahetumine LeadBoosteris
- Otsevestlus: deaktiveeritud kasutaja eemaldatakse vestluste määratud kasutajate seast, et teised kasutajad saaksid need üle võtta
- Vestlusrobot: vestluskava redaktoris asendatakse deaktiveeritud kasutaja automaatselt teise kasutajaga. Kui varem kasutati kohandatud meiliaadressi, vaata see üle.
- Veebivormid: salvestamise eelistustes asendatakse deaktiveeritud kasutaja automaatselt teise kasutajaga. Kui varem kasutati kohandatud meiliaadressi, vaata see üle.
Smart Docsi juurdepääsu muudatused
- Dokumendid: kasutaja loodud dokumendi vaatamiseks või muutmiseks ava pilvesalvestuse kaust, kus see asub. Loe lähemalt teema „Kus dokumente hoitakse?“ kohta.
- Mallid: kasutaja loodud malli kasutamiseks peab ta enne deaktiveerimist andma ligipääsuõiguse. Vajad ka ligipääsu pilvesalvestuse kaustale, kus mall asub.
- Digiallkirjastamine: pääsed ligi deaktiveeritud kasutaja allkirjastamiseks saadetud dokumentidele, kui sul on ligipääsuõigus seotud tehingu vaatamiseks
Ligipääs DocuSigni dokumentidele
Pääsed endiselt ligi dokumentidele, mille deaktiveeritud kasutaja saatis allkirjastamiseks DocuSigni rakenduse kaudu.
Ligipääs QuickBooksi arvetele
Deaktiveeritud kasutaja loodud arved jäävad kättesaadavaks, kui mõni teine kasutaja on ühendatud QuickBooksiga.
Campaignsi kampaaniad saadetakse endiselt plaanipäraselt
Deaktiveeritud kasutaja loodud ajastatud kampaaniad saadetakse endiselt plaanipäraselt.
Automatiseerimiste üleandmine
Enne kasutaja deaktiveerimist näitab Pipedrive, mitme automatiseerimise omanik ta on, ja võimaldab sul deaktiveerimisvaates määrata nende omanikuks teise aktiivse üldise administraatori.

Soovitame tungivalt määrata enne kasutaja deaktiveerimist automatiseerimiste omanikuks teise üldise administraatori. See aitab tagada, et igal automatiseerimisel on aktiivne omanik, kes saab selle seadistuse üle vaadata, hoida vajalikud rakendused ja funktsioonid ühendatuna ning vältida tarbetuid käivitustõrkeid.
Kui annad automatiseerimiste omandiõiguse üle
- Automatiseerimine on kõigi jaoks deaktiveeritud
- Kasutajad, kes saavad automatiseerimise käivitada, jäävad samaks
- Automatiseerimine ilmub uue omaniku automatiseerimiste nimekirjavaates
Uus omanik saab Pipedrive'is ja meili teel teavituse koos otselingiga automatiseerimisele, et ta saaks selle üle vaadata ja uuesti aktiveerida, kui kõik on korras.
Kui sa ei anna automatiseerimiste omandiõigust enne kasutaja deaktiveerimist üle
- Kui automatiseerimine oli seadistatud käivituma kõigi kasutajate jaoks, on see kõigi jaoks deaktiveeritud
- Kui automatiseerimine oli seadistatud käivituma valitud kasutajate jaoks, on see deaktiveeritud ainult deaktiveeritud kasutaja jaoks. Automatiseerimist käivitada saavate kasutajate nimekiri jääb samaks ning iga kasutaja aktiivsus jääb muutumatuks. Automatiseerimise käivitamine võib siiski hakata nurjuma, kui see sõltub endise omaniku ligipääsust rakendustele või muudele funktsioonidele, mis pole pärast deaktiveerimist enam saadaval.
- Hiljem leiad automatiseerimise filtri „Deaktiveeritud kasutajate omanduses” abil automatiseerimiste nimekirjast, ülevaate töölaualt või andmete korrastamise jaotisest
Ettevõtte konto omanik saab meili lingiga, mille kaudu ta saab deaktiveeritud kasutajale kuuluvad automatiseerimised üle vaadata ja nende omanikku muuta.
Automaatse määramise reeglid nurjuvad
Kui deaktiveeritud kasutaja kuulub määramisreeglisse, töötab reegel edasi, kuid nurjub selle kasutaja oleku kontrollimisel. Vaata üle kõik aktiivsed automaatse määramise reeglid, milles on deaktiveeritud kasutaja.
Poe rakendused desinstallitakse
Deaktiveeritud kasutaja installitud rakendused desinstallitakse automaatselt. Kui tal olid üldise administraatori ligipääsuõigused, desinstallitakse ka poe rakendused, mille ta lisas teistele kasutajatele.
Veebihaagid deaktiveeritakse
Deaktiveeritud kasutaja loodud veebihaagid deaktiveeritakse automaatselt.
Kustutatud kasutajad
Kasutaja kustutamisel kehtib kõik eespool kirjeldatu ning lisaks järgmine.
Kasutaja andmed eemaldatakse
Kasutaja nimi, meil ja profiilipilt eemaldatakse ettevõtte kontolt. Kasutajat kuvatakse kujul kustutatud kasutaja või kustutatud kasutaja, IDxxxxxxxx.
Müügivihjed, tehingud, projektid, kontaktisikud, organisatsioonid, automatiseerimised, tooted, tegevused, ülesanded, alamülesanded ja vahe-eesmärgid jäävad kustutatud kasutajale määratuks, kui sa ei anna nende omandiõigust enne kasutaja kustutamist üle. Kuna tema nimi ja meil on eemaldatud, ei saa sa seda kasutajat enam otsida ega valida.
Kui pead hiljem kasutaja üksused üles leidma, anna need enne tema kustutamist üle.
Kas see artikkel oli abiks?
Jah
Ei