Ez a cikk gépi fordítás segítségével készült el.
Automatizálás tulajdonjogának átruházása
A tulajdonjog átruházása hasznos, ha egy felhasználó elhagyja a céget vagy szerepet vált, így valaki más át tudja venni az automatizációját.
Ha csak azt szeretné, hogy valaki képes legyen indítani az automatizációját anélkül, hogy lemondana a tulajdonjogról, lásd a hogyan állíthatja be, hogy ki indíthat automatizációkat.
Mi történik, amikor átadod az automatizációkat
Az automatizáció az átadás részeként mindenki számára deaktiválásra kerül. Az azt indítható felhasználók listája megmarad, de az automatizáció senkinél nem fog elindulni, amíg újra nem aktiválják.
A deaktivált állapot megakadályozza, hogy az átadás közben részben meghiúsuljon, ha egy szükséges kapcsolat, például egy e-mail küldő vagy az automatizáció által használt alkalmazás, nincs beállítva.
Az új tulajdonos egy értesítést kap mind a Pipedrive-on belül, mind e-mailben, egy közvetlen linkkel az automatizáció áttekintéséhez és aktiválásához. Miután meggyőződött róla, hogy minden helyesen van beállítva, újraaktiválható.
A tulajdonjog elvesztése azt jelenti, hogy teljes mértékben elveszíted az automatizációhoz való hozzáférést, hacsak nem vagy globális admin. A teljes áttekintésért lásd: ki hozhat létre és kezelhet automatizációkat.
Átadás indítása
Nyissa meg a fiókmenüt, majd lépjen a Eszközök és alkalmazások > Automatizálások, ezután nyissa meg az automatizálások fület.

Három módon indíthat átadást:
Az automatizálások lista nézetéből
Egyetlen automatizálás átruházásához kattintson a mellette lévő “...“ ikonra, majd válassza a “Tulajdonjog átruházása“ lehetőséget.

Több automatizálás egyszerre történő átruházásához jelöljön ki egy vagy több automatizálást, majd kattintson a “Tulajdonjog átruházása“ gombra.

Az automatizálás kontextusnézetéből
Ugyanabból a listából válasszon ki egy automatizálást a kontextusnézet megnyitásához. Kattintson a “...“-ra, majd válassza a “Tulajdonjog átruházása“ lehetőséget.

Válassza ki az új tulajdonost
Válassza ki azt a felhasználót, akinek át szeretné adni az automatizálást, majd kattintson a “Tovább“ gombra.

Mielőtt megerősíti, tudja, mire veszít majd hozzáférést:
| Az Ön szerepe | Az átruházás után |
| Normál felhasználó (automatizálás tulajdonosa) | Ezt követően már nem szerkesztheti, másolhatja, törölheti, átruházhatja vagy kezelheti a kiválasztott automatizálásokat |
| Globális adminisztrátor | Nincs változás. Az automatizálásokhoz való hozzáférés nincs a tulajdonhoz kötve. |
Kattintson a “Átruházás“.

Amint az átruházás befejeződött, az automatizálás megjelenik az új tulajdonos automatizálásainak listájában “Átadva“ jelöléssel. Ez a jelölés automatikusan eltűnik három nap múlva.

Mit tegyen az új tulajdonos
Az automatizálás inaktív marad, amíg újra nem aktiválja, ezért a bekapcsolás előtt ellenőrizze, hogy:
- Az automatizálás beállítása összhangban van az Ön vállalatának folyamataival
- Az automatizálás által használt Marketplace-alkalmazások, például Asana, Microsoft Teams, Slack, Trello vagy WhatsApp, csatlakoztatva vannak és elérhetők az új tulajdonos számára
- Az új tulajdonos hozzáfér-e az automatizálás által használt egyéb funkciókhoz, például e-mail szinkronizáció, webhookok, Projektek vagy Kampányok
- Hogy az automatizálásban szereplő e-mail lépések továbbra is a megfelelő fiókból küldődnek. További részletekért lásd: e-mail feladók az automatizálásokban.
Miután mindent ellenőrzött, aktiválja az automatizálást, hogy ismét működésbe lépjen.
Hasznos volt ez a cikk?
Igen
Nem