Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.
Overfør eierskap til automatisering
Overføring av eierskap er nyttig når en bruker slutter i selskapet eller bytter rolle, slik at noen andre kan overta automatiseringen deres.
Hvis du bare ønsker at noen skal kunne utløse automatiseringen din, uten å gi fra deg eierskapet, se administrere hvem som kan utløse automatiseringer.
Hva skjer når du overfører automatiseringer
Automatiseringen blir deaktivert for alle som en del av overføringen. Listen over brukere som kan utløse den forblir intakt, men automatiseringen vil ikke utløses for noen før den er reaktivert.
En deaktivert status hindrer at den feiler halvveis gjennom overføringen, i tilfelle en nødvendig tilkobling, for eksempel en e-postavsender eller en app automatiseringen bruker, ikke er satt opp.
Den nye eieren får en varsling både i Pipedrive og via e-post med en direkte lenke for å gjennomgå og aktivere automatiseringen. Når de har bekreftet at alt er satt opp riktig, kan den reaktiveres.
Å miste eierskapet betyr at du mister tilgangen til automatiseringen helt, med mindre du er en global administrator. Se hvem som kan opprette og administrere automatiseringer for full oversikt.
Start en overføring
Åpne kontomenyen og gå til Verktøy og apper > Automatiseringer, deretter åpne automatiseringer-fanen.

Det finnes tre måter å starte en overføring på:
Fra listevisningen for automatiseringer
For å overføre en enkelt automatisering, klikk “...“ ved siden av den og velg “Overfør eierskap“.

For å overføre flere samtidig, velg én eller flere automatiseringer, og klikk deretter “Overfør eierskap“.

Fra automatiseringens kontekstvisning
Fra samme liste, velg en automatisering for å åpne dens kontekstvisning. Klikk “...“ og velg “Overfør eierskap“.

Velg ny eier
Velg brukeren du vil overføre automatiseringen til, og klikk deretter “Neste“.

Før du bekrefter, vær klar over hva du mister tilgangen til:
| Din rolle | Etter overføring |
| Vanlig bruker (eier av automatiseringen) | Du kan ikke lenger redigere, duplisere, slette, overføre eller administrere valgte brukere |
| Global admin | Ingen endring. Tilgang til automatiseringer er ikke knyttet til eierskap. |
Klikk “Overfør“.

Når overføringen er fullført, vises automatiseringen i den nye eierens listevisning for automatiseringer med en “Overført“-etikett. Denne etiketten forsvinner automatisk etter tre dager.

Hva den nye eieren bør gjøre
Automatiseringen forblir deaktivert til du aktiverer den igjen, så før du slår den på igjen, sjekk at:
- Automatiseringsoppsettet er i tråd med selskapets prosesser
- At eventuelle Marketplace-apper automatiseringen bruker, slik som Asana, Microsoft Teams, Slack, Trello eller WhatsApp, er tilkoblet og tilgjengelige for den nye eieren
- At den nye eieren også har tilgang til andre funksjoner automatiseringen bruker, som e-postsynkronisering, webhooks, Prosjekter eller Kampanjer
- At eventuelle e-posttrinn i automatiseringen fortsatt sendes fra riktig konto. Se e-postavsendere i automasjoner for detaljer.
Når alt er i orden, aktiver automatiseringen for at den skal begynne å kjøre igjen.
Var denne artikkelen nyttig?
Ja
Nei