Acest articol a fost generat folosind traducerea automată.
Transferați proprietatea automatizării
Transferul proprietății este util atunci când un utilizator părăsește compania sau își schimbă rolul, astfel încât altcineva să poată prelua automatizarea acestuia.
Dacă doriți doar ca altcineva să poată declanșa automatizarea dvs., fără a ceda proprietatea, consultați gestionați cine poate declanșa automatizările.
Ce se întâmplă când transferi automatizările
Automatizarea este dezactivată pentru toată lumea ca parte a transferului. Lista utilizatorilor care o pot declanșa rămâne neschimbată, dar automatizarea nu se va declanșa pentru nimeni până nu este activată din nou.
Starea dezactivată previne eșecul pe parcursul transferului, în cazul în care o conexiune necesară, precum un expeditor de e‑mail sau o aplicație pe care o folosește automatizarea, nu este configurată.
Noul proprietar primește o notificare atât în Pipedrive, cât și prin e‑mail, cu un link direct pentru a revizui și activa automatizarea. Odată ce a confirmat că totul este configurat corect, aceasta poate fi reactivată.
Pierderea calității de proprietar înseamnă pierderea accesului la automatizare în întregime, cu excepția cazului în care ești administrator global. Vezi cine poate crea și gestiona automatizări pentru o prezentare completă.
Porniți un transfer
Deschideți meniul contului și accesați Instrumente și aplicații > Automatizări, apoi deschideți fila Automatizări.

Există trei moduri de a porni un transfer:
Din vizualizarea listei de automatizări
Pentru a transfera o singură automatizare, faceți clic pe “...“ de lângă ea și selectați “Transferă proprietatea“.

Pentru a transfera mai multe deodată, selectați una sau mai multe automatizări, apoi faceți clic pe “Transferă proprietatea“.

Din vizualizarea contextuală a automatizării
Din aceeași listă, selectați o automatizare pentru a-i deschide vizualizarea contextuală. Faceți clic pe “...“ și selectați “Transferă proprietatea“.

Alegeți noul proprietar
Selectați utilizatorul către care doriți să transferați automatizarea, apoi faceți clic pe “Următorul“.

Înainte de a confirma, iată la ce veți pierde accesul:
| Rolul dvs. | După transfer |
| Utilizator obișnuit (proprietar al automatizării) | Nu mai puteți edita, duplica, șterge, transfera sau gestiona utilizatorii selectați |
| Administrator global | Nicio schimbare. Accesul la automatizări nu este legat de proprietate. |
Faceți clic pe “Transferă“.

După finalizarea transferului, automatizarea apare în vizualizarea listei de automatizări a noului proprietar cu eticheta “Transferat“. Această etichetă dispare automat după trei zile.

Ce trebuie să facă noul proprietar
Automatizarea rămâne dezactivată până când o reactivezi, așadar înainte de a o porni din nou, verifică dacă:
- Setarea automatizării este aliniată cu procesele companiei tale
- Ca orice aplicații din Marketplace pe care le folosește automatizarea, cum ar fi Asana, Microsoft Teams, Slack, Trello sau WhatsApp, să fie conectate și accesibile noului proprietar
- Ca noul proprietar să aibă, de asemenea, acces la orice alte funcții pe care le folosește automatizarea, cum ar fi sincronizare e-mail, webhook-uri, Projects sau Campaigns
- Ca orice pași de trimitere a e-mailurilor din automatizare să trimită în continuare din contul corect. Vezi expeditorii de e-mail în automatizări pentru detalii.
După ce totul este în regulă, activează automatizarea pentru a o pune din nou în funcțiune.
A fost util articolul?
Da
Nu