Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.
E-post personvern og deling av e-post i Pipedrive
Akkurat som din egen e-postinnboks, er Mail-fanen i Pipedrive en funksjon som gir personvern til sine brukere. Hver brukers Pipedrive-innboks er unik og inneholder informasjonen de velger å synkronisere eller videresende – enten via e-postsynkronisering eller Smart Bcc. Din Pipedrive-innboks vil forbli privat og adskilt fra andre brukere i firmaets Pipedrive-konto, uansett hvilken synlighet eller hvilke rettigheter du eller de andre brukerne i din Pipedrive-konto måtte ha.
Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan dele e-postinnhold med teamet ditt. Hvis du samarbeider med andre brukere om samme salgsavtale eller samme kontakt, lar Pipedrive deg dele relevante e-poster slik at alle involverte kan holde seg oppdatert på fremdriften i salget ditt.
Deler dine e-poster
En annen bruker i din Pipedrive-konto vil bare kunne se en e-post fra innboksen din hvis tre betingelser er oppfylt:
- E-posttråden du ønsker å dele er satt til "Delt"
- E-posttråden er knyttet til en avtale eller kontakt
- Den andre brukeren har synlighetstilgang til de tilknyttede elementene
Når de tre betingelsene er oppfylt, vil andre brukere kunne se disse delte e-postene på detaljvisningen av den tilknyttede avtalen eller kontakten.
Hvordan deler jeg mine e-poster?
Du kan dele e-postene dine individuelt ved å gå til innboksen din og merke hver enkelt som delt på høyre side.

Du kan også dele e-postene dine i bulk ved å krysse av rutene ved siden av e-posttrådene du ønsker å dele i innboksen din og klikke på "Del"-knappen.

Hvis du ønsker at alle e-postene dine skal være satt til Delt eller Privat som standard fremover, kan du gjøre dette ved å oppdatere delen Standard deling av e-post under Personlige preferanser > E-postsynkronisering. Eventuelle e-poster som deles eller gjøres private individuelt vil overstyre denne standardinnstillingen.

Visning av delte e-poster
Når e-posten har blitt delt, vil andre brukere kunne se den delte e-posten på detaljvisningen av den tilknyttede salgsavtalen eller kontakten.
Merknad: Detaljvisningen av tilknyttede elementer er det eneste stedet hvor du kan se delte e-poster fra andre brukere.

Kan jeg gjøre en e-post privat igjen?
Hvis du vil gjøre en delt e-post privat, kan du enkelt gjøre det fra mailfanen eller detaljsidene til tilknyttede elementer. Når en e-post er markert som privat, vil alle brukere som tidligere hadde synlighet ikke lenger kunne se den.
Slette og arkivere delte e-poster
En slettet e-post vil ikke lenger være i Pipedrive-kontoen din, så den vil ikke lenger vises på detaljsidene til tilknyttede avtaler eller kontakter.
Hvis du arkiverer en delt e-post, vil den bli fjernet fra innboksen din, men fortsatt bevare all relevant informasjon. Dette betyr at de som har synlighet til den delte e-posten, fortsatt vil kunne se den på detaljsidene til tilknyttede elementer.
Var denne artikkelen nyttig?
Ja
Nei