Kunnskapsbase

Kunnskapsbase/Integrasjoner/Fakturering/Feilsøking: Quickbook...

Emner
Dokumentnummer
Skatte- og valutaproblemer
Annet

Denne artikkelen ble produsert ved hjelp av maskinoversettelse.

Feilsøking: Quickbooks-integrasjon

BF
Breandan Flood, 2. november 2023

Med Pipedrive sin QuickBooks-integrasjon, kan du noen ganger motta en feilmelding. Det er flere forskjellige årsaker til at denne feilmeldingen kan oppstå. Hvis du mottar en feil, anbefaler vi at du følger noen få trinn.

quickbooks_error.png

Dokumentnummer

Duplisert dokumentnummer

Hvis feltet for Fakturanummer har samme nummer som en faktura som allerede eksisterer på QuickBooks sin side, vil dette forårsake en feil ettersom det er en duplikat. I dette tilfellet bør du velge et annet nummer.

Fakturanummer støttes ikke

Hvis du oppretter et fakturanummer med bokstaver for eksempel - GRAL-2021 - må du kontinuerlig legge til fakturanumre manuelt for dine neste fakturaer. Hvis nummeret ikke blir lagt til manuelt, vil det ikke fungere og systemet vil vise en feil.

Generering av fakturanummer

Hvis du ikke fyller ut et fakturanummer når du oppretter en faktura i Pipedrive, vil QuickBooks automatisk tildele et fakturanummer som starter med 1001. Det neste fakturanummeret vil være 1002 og så videre.

Hvis du har opprettet en faktura uten nummer og ønsker å fortsette i riktig rekkefølge, må du gå til din QuickBooks-konto og sjekke hvilket nummer som var på den siste fakturaen og manuelt fylle inn neste nummer.


Skatte- og valutaproblemer

Sørg for at skattesatsene dine er satt opp

Pipedrive bestemmer ikke skattesatsene dine, så du må sørge for å ha satt opp riktige skattesatser i Quickbooks.

Bare én utenlandsk valuta om gangen

Hvis du bruker QuickBooks' Simple Start-plan, støtter ikke dette flere typer valutaer. Hvis feil valuta er på QuickBooks-fakturaen, vil det vises en feilmelding i Pipedrive. For å løse dette, må du gå til Quickbooks og endre fakturaen til riktig valuta.


Annet

Duplikatnavn

I Quickbooks kan du ikke ha duplikatnavn for dine kunder, leverandører, ansatte osv. Hvis du oppretter en faktura med et duplikatnavn, må du endre navnet på fakturaen eller den andre oppføringen i Quickbooks.

Gyldig Quickbooks-konto

Vennligst sørg for at du har en gyldig QuickBooks-konto. Hvis kontoen/demonstrasjonen din har utløpt, vil du se en feilmelding i Pipedrive.

Hvis du fortsatt ser en feilmelding etter å ha gått gjennom disse mulige årsakene, vennligst kontakt vårt supportteam for ytterligere hjelp.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja

Nei

Relaterte artikler

Har du spørsmål?

Kontakt oss