Tämä artikkeli on tuotettu käyttämällä konekäännöstä.
Siirrä automaation omistajuus
Omistajuuden siirtäminen on hyödyllistä, kun käyttäjä lähtee yrityksestä tai vaihtaa roolia, jotta joku muu voi ottaa hänen automaationsa haltuunsa.
Jos haluat vain, että joku voi laukaista automaatiosi ilman omistajuudesta luopumista, katso hallinnoi, kuka voi laukaista automaatioita.
Mitä tapahtuu, kun siirrät automaatioita
Automaatio poistetaan käytöstä kaikilta osana siirtoa. Luettelo käyttäjistä, jotka voivat laukaista sen, säilyy ennallaan, mutta automaatio ei laukea kenellekään ennen kuin se aktivoidaan uudelleen.
Deaktivoitu tila estää automaation epäonnistumisen siirron keskivaiheilla, jos jokin vaadituista yhteyksistä — kuten sähköpostin lähettäjätili tai automaation käyttämä sovellus — ei ole määritetty.
Uusi omistaja saa sekä Pipedriveen että sähköpostitse ilmoituksen, joka sisältää suoran linkin automaation tarkistamiseen ja aktivointiin. Kun hän on vahvistanut, että kaikki on asetettu oikein, automaatio voidaan aktivoida uudelleen.
Omistajuuden menettäminen tarkoittaa, että menetät pääsyn automaatioon kokonaan, ellei sinulla ole globaalia ylläpitäjää. Katso kuka voi luoda ja hallita automaatioita saadaksesi täydellisen yleiskuvan.
Aloita siirto
Avaa tilivalikko ja siirry Työkalut ja sovellukset > Automaatiot, sitten avaa Automaatiot-välilehti.

Siirron voi aloittaa kolmella tavalla:
Automaatiolistasta
Siirtääksesi yhden automaation, napsauta sen vieressä olevaa “...“ ja valitse “Siirrä omistajuus“.

Siirtääksesi useita kerralla, valitse yksi tai useampi automaatio, ja napsauta “Siirrä omistajuus“.

Automaation kontekstinäkymästä
Valitse samasta listasta automaatio avataksesi sen kontekstinäkymän. Klikkaa “...“ ja valitse “Siirrä omistajuus“.

Valitse uusi omistaja
Valitse käyttäjä, jolle haluat siirtää automaation, ja klikkaa “Seuraava“.

Ennen vahvistamista tiedä, mitä pääsyoikeuksia menetät:
| Roolisi | Siirron jälkeen |
| Tavallinen käyttäjä (automaation omistaja) | Et voi enää muokata, kopioida, poistaa, siirtää tai hallita valittuja käyttäjiä |
| Globaali ylläpitäjä | Ei muutoksia. Pääsy automaatioihin ei riipu omistajuudesta. |
Napsauta “Siirrä“.

Kun siirto on suoritettu, automaatio näkyy uuden omistajan automaatioiden listassa “Siirretty“-tunnisteella. Tämä tunniste poistuu automaattisesti kolmen päivän kuluttua.

Mitä uuden omistajan tulee tehdä
Automaatiotoiminto pysyy pois päältä, kunnes aktivoit sen uudelleen, joten ennen kuin kytket sen takaisin päälle, tarkista, että:
- Automaation asetukset vastaavat yrityksesi prosesseja
- Automaation käyttämät Marketplace-sovellukset, kuten Asana, Microsoft Teams, Slack, Trello tai WhatsApp, ovat yhdistettyjä ja uuden omistajan käytettävissä
- Että uudella omistajalla on myös pääsy kaikkiin muihin automaation käyttämiin ominaisuuksiin, kuten sähköpostisynkronointiin, webhookeihin, Projects tai Campaigns
- Että kaikki automaation sähköpostivaiheet lähettävät edelleen oikeasta tilistä. Lisätietoja löydät sähköpostin lähettäjät automaatioissa.
Kun kaikki on kunnossa, aktivoi automaatio, jotta se alkaa toimia uudelleen.
Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
Kyllä
Ei